JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Vrijwilligers verspreiding posters gezocht

Geschreven: zondag 05 april 2015

De Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven zoekt vrijwilligers in Limburg die mee willen helpen bij het verspreiden van posters van het project De Gezichten van Margraten. Met de posters wordt aandacht gevraagd voor het eerbetoon dat van 2 tot en met 5 mei aanstaande plaatsvindt op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. De posters zullen de komende twee weken verspreid worden.

Wij horen graag van u als u mee wilt helpen om de posters te verspreiden in uw eigen woonplaats, in het bijzonder in de Provincie Limburg, bij bijvoorbeeld supermarketen, bibliotheken, boekhandels en andere openbare plekken met de vraag om deze op te hangen ter ondersteuning van het project. Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij in ieder geval om welke woonplaats het gaat. Het is helaas (nog) niet mogelijk vanwege de kosten van verzending om een individuele poster voor eigen gebruik aan te vragen.

Benieuwd hoe de posters eruit zien? Dit zijn de drie ontwerpen:

150401 poster A3 OWEN-klein 150401 poster A3 PAUL-klein 150401 poster A3 WILLIAM-klein

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15