JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Foto's

Wilt u De Gezichten van Margraten van 2015 nog eens herbleven in foto's? Op deze pagina vindt u een overzicht van het eerbetoon van vorig jaar in 40 foto's. Op deze pagina staan ook de foto's van alle fotoplaatjes die in 2015 bij de graven en de Muren der Vermisten stonden. Als u er toen niet bij kon zijn, dan heeft u nu de mogelijkheid om alsnog de foto bij het graf te zien!

Foto's bij de graven
Deze kunt u downloaden door naar de foto van uw adoptant te gaan, de foto te opnenen en vervolgens op het pijltje omlaag (Download Photo) te klikken.

AchternaamWalls of the Missing

Terugblik van 2015 in 40 foto's

1

 

Met dank aan Arie-Jan van Hees voor het maken van de foto's van de graven en Muren der Vermisten. De terugblik bevat foto's van Jean-Pierre Geusens, Moniek Wegdam, Ralph Sluysmans, Sebastiaan Vonk, Ed Tiebax en Ralph Peeters. Foto's uit deze terugblik mogen niet worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van De Gezichten van Margraten.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15