JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Sponsoren

De Fields of Honor Foundation bedankt de volgende organisaties die als hoofdsponsoren het project De Gezichten van Margraten financieel mogelijk gemaakt hebben of het project op enig andere manier steunen. Natuurlijk willen wij ook onze dank uitspreken aan alle individuen die een donatie gedaan hebben ten behoeve van het project en het daardoor mede mogelijk gemaakt hebben om onze Amerikaanse bevrijders meer dan 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog een gezicht te geven.

subsidieeijsden subsidieusambassade subsidierabobank  subsidielelisabeth 
       
subsidiekanunnik subsidieest21 subsidievfonds  deposhoorn2 
       
subsidiepbc subsidiekf subsidiepl subsidievvv


Daarnaast een woord van dank aan onze andere sponsoren:


Verder wil de Fields of Honor Foundation ook de volgende personen en organisaties bedanken voor hun bijdragen aan en ondersteuning van het project op uiteenlopende wijzen:

Het eerbetoon steunen

Wilt uw organisatie ook sponsor worden van het eerbetoon De Gezichten van Margraten? Wij horen dan natuurlijk graag van u! U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15