JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Engelstalige editie boek verschijnt in 2022

Geschreven: vrijdag 03 december 2021
Het is iets waar velen van jullie ons de laatste tijd vragen over hebben gesteld. Hoewel het iets langer duurde dan gehoopt, kunnen we vandaag eindelijk mededelen dat we voldoende financiering bijeen hebben gekregen om het boek "De Gezichten van Margraten: Zij bleven voor altijd jong" in het Engels uit te brengen! We gaan nu werken aan het vertalen van het boek, dat in de tweede helft van het aankomende jaar in de winkels zal liggen, en de 50 nieuwe verhalen. De precieze publicatiedatum weten we zodra het manuscript naar de uitgever gaat.
release2022
Het boek wordt uitgegeven door Amsterdam University Press. De Nederlandstalige uitgave is onder meer via onze website te verkrijgen. Ook de Engelstalige editie kan besteld worden op onze website. Geinteresseerden in Amerika kunnen het boek onder meer via Amazon bestellen.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15