JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Fotoplaatjes tijdelijk aan te vragen

Geschreven: zondag 04 september 2016

Wilt u thuis ook een fotoplaatje van uw soldaat hebben? Het is in de maand september tijdelijk weer mogelijk om een eigen exemplaar aan te vragen van het fotoplaatje zoals dat gebruikt is tijdens het eerbetoon De Gezichten van Margraten. Met de aanschaf daarvan stelt u ons ook nog eens in staat om nieuwe soldaten een gezicht te geven tijdens de volgende editie van het eerbetoon in 2018.

IMG 0458U kunt een fotoplaatje aanvragen voor 5,25 euro per stuk. Deze prijs is gebaseerd op het laten drukken van twee fotoplaatjes: namelijk die u zelf aanvraagt en die voor een nieuwe soldaat voor de volgende editie van het eerbetoon in 2018. Zo kunnen we nog meer soldaten een gezicht geven in de toekomst!

Wilt u een fotoplaatje aanvragen? Dat kan via deze link (klik). Op die pagina vindt u ook meer uitleg over hoe het aanvragen van een plaatje in zijn werk gaat. Wilt u een digitale kopie van de originele foto van de soldaat? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan sturen wij deze dan natuurlijk met plezier naar u op!

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15