JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Vrijwilligers verspreiding posters gezocht

Geschreven: maandag 18 april 2016

Helaas is het inmiddels niet meer mogelijk om een foto in te sturen voor de aankomende editie van De Gezichten van Margraten. Desalniettemin zullen er meer dan 4.000 foto's te zien zijn van 1 tot en met 5 mei. Maar u kunt ons nog steeds wel op een andere manier helpen, namelijk door het eerbetoon onder de aandacht te brengen! Speciaal daarvoor hebben we posters laten maken.

poster2016

In totaal zijn er 1.000 posters beschikbaar die we door heel Limburg hopen te verspreiden. Met uw hulp! Wilt u een steentje bijdragen aan het eerbetoon door posters te verspreiden in uw woonplaats, bijvoorbeeld bij winkels, bibliotheken, etc., neem dan in de avonduren contact met ons op via telefoonnummer 0436041570. Via dhr. Leers kunt u een afspraak maken om de posters op te halen in Berg en Terblijt. Door het grote aantal aanvragen is het helaas niet mogelijk om (losse) posters op te sturen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Update 26 april: inmiddels zijn er al enkele honderden posters verspreid. Vooral in deze gemeenten zoeken we nog vrijwilligers om posters te verspreiden: Gemeente Vaals, Gemeente Kerkrade, Gemeente Valkenburg a/d Geul, Gemeente Nuth, Gemeente Brunsum, Gemeente Eijsden-Margraten en gemeente Wittem-Gulpen. Het staat natuurlijk buiten kijf dat vrijwilligers uit andere gemeenten ook nog steeds welkom zijn. Graag zelfs!

In ieder geval alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15