JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Posters beschikbaar bij Chriske Margraten

Geschreven: zaterdag 14 april 2018

Elke editie worden er speciaal voor het eerbetoon nieuwe posters ontworpen. Dit jaar staat een ontmoeting met Sergeant James F. Fallon centraal op de posters van het eerbetoon. Deze posters zijn vanaf heden af te halen bij eetcafé in Chriske. Op die manier kunt u zelf aandacht vragen voor het naderende eerbetoon, thuis of door de poster in uw woonplaats te verspreiden.

180329 poster James copy2James Francis Fallon kwam uit Pennsylvania, waar hij op 16 maart 1916 geboren werd in Philadelphia. Tijdens de oorlog diende hij in de 524th Bomber Squadron, 327th Bomber Group. Een groot deel van de crew van zijn bommenwerper "Mojo" vond hun noodlot toen hun vliegtuig geraakt werd door Duits afweergeschut. Het vliegtuig explodeerde waardoor de bemanning uit het vliegtuig werd geblazen. Desondanks wisten drie bemanningsleden te overleven. James Fallon overleefde het echter niet. Zijn leven kwam met 27 jaar vroegtijdig ten einde.

De poster met zijn foto is af te halen bij Chriske Margraten aan de Pastoor Brouwersstraat 7. "De Smaak van het Heuvelland" is met uitzondering van de maandag dagelijks geopend van 10 uur tot 22 uur. Meer informatie over Chriske is te vinden op hun website.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15