JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Foto's insturen op uiterlijk 15 april

Geschreven: zondag 01 april 2018

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de derde editie van het eerbetoon De Gezichten van Margraten nadert ook de uiterste deadline voor het insturen van foto's. Uiterlijk 15 april moeten foto's bij de organisatie binnen zijn om ervoor te zorgen dat ze op tijd gedrukt kunnen worden. Foto's die daarna binnen komen kunnen niet meer meegenomen worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u een foto van een soldaat kunt insturen voor het eerbetoon. De allereerste mogelijkheid is via het speciale formulier dat op de website (klik) te vinden is. Een andere mogelijkheid is om een foto, en eventuele andere informatie, per e-mail op te sturen. Dat kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u geen digitale versie van de foto beschikbaar? Dan is er ook nog de mogelijkheid om de foto per post aan ons te doen toekomen. U kunt de foto dan opsturen naar:

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel

Wij zullen de foto dan inscannen en daarna weer naar u terugsturen.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15