JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Foto insturen

IMG 9565Het project De Gezichten van Margraten streeft er naar om zoveel mogelijk Amerikaanse soldaten begraven of herinnerd te Margraten een gezicht te geven. Ter gelegenheid van 70 jaar bevrijding in 2015 werden dan ook zoveel mogelijk kruizen en namen van bevrijders op de begraafplaats gedecoreerd worden met een persoonlijke foto van 2 tot en met 5 mei. Een derde van de soldaten kreeg daarmee een gezicht, maar onze zoektocht naar foto's duurt voort. Er ontbreken immers nog duizenden foto's. Bij de editie van De Gezichten van Margraten in 2018 waren er inmiddels 5.800 foto's beschikbaar. Maar de zoektocht gaat verder!

Indien u ook een foto heeft van een soldaat ontvangen wij deze natuurlijk graag van u! U kunt deze foto, en eventuele andere informatie, via het onderstaande contactformulier insturen. Deze foto en informatie zullen dan alvast verwerkt worden in de Fields of Honor - Database van de stichting. In deze database wordt informatie opgeslagen over de Amerikaanse soldaten begraven of herinnerd op de Amerikaanse Begraafplaatsen in Belgiƫ, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Hiermee wordt de herinnering aan hen ook voor komende generaties bewaard. En natuurlijk zal de foto in de toekomst geplaatst worden tijdens De Gezichten van Margraten. Wij vragen u wel om enkel foto's in te sturen die in uw eigen bezit zijn of waarvoor u toestemming heeft verkregen om ze in te sturen indien de foto of foto's niet in uw eigen bezit zijn.

U kunt eventueel ook een foto en andere informatie insturen via info@degezichtenvanmargraten.nl. Indien u een foto per post wil insturen kan dat op onderstaand adres. Als het gaat om een originele foto die u na verwerking terug wil hebben, vermeld dit dan duidelijk.

Fields of Honor Foundation
Stekkenberg 20b
6561 XJ Groesbeek
Nederland

Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 25.0 MB
  captcha
  Herladen

  Doneren

  Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

  Over

  Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

  margraten15