JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Doneren

Met dank aan de bijdrages van verschillende subsidieverleners is de Fields of Honor Foundation in staat gesteld om het eerbetoon De Gezichten van Margraten te organiseren. Onze dank gaat dan ook uit naar hen! Maar na de eerste drie edities gaan wij door met onze zoektocht om zo tijdens toekomstige edities van het project nog meer soldaten een gezicht te kunnen geven. Wij vragen daarbij om uw steun. Wist u bijvoorbeeld dat u voor slechts 10 euro ons de mogelijkheid geeft om één soldaat een gezicht te geven? Met een donatie van 10 euro stelt u ons namelijk in staat om één fotodisplay aan te schaffen. Helpt u mee?

Het is op verscheidene manieren mogelijk om te doneren aan het project De Gezichten van Margraten. Zo kunt u veilig online doneren via Paypal via de onderstaande button.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om geld over te boeken naar ons rekeningnummer. Indien u voor deze optie kiest, vermeld dan duidelijk in de omschrijving van uw betaling dat het gaat om een donatie voor een toekomstige editie van het project De Gezichten van Margraten voor de correcte verwerking van uw donatie. U kunt als referentie gebruiken "Donatie De Gezichten van Margraten 2020". Een donatie kan gedaan worden op NL02 RABO 0161472427 (op naam van Stichting Fields of Honor). Indien u vanuit het buitenland een donatie wilt doen heeft u naast ons IBAN nummer ook nog de BIC code nodig; deze is RABONL2U.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15