JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Programmaboekje

Tijdens De Gezichten van Margraten ontvingen bezoekers een programmaboekje met daarin meer informatie over het eerbetoon, informatie over de audiotour Stemmen van Margraten en diverse verhalen van oorlogsslachtoffers die in Margraten maar ook op andere begraafplaatsen in Nederland hun laatste rustplaats vonden. Op deze pagina kunt het programmaboekje nog eens nalezen. Eventueel kunt u deze dan ook nog doorsturen naar onder meer Amerika. Er is namelijk ook een Engelstalig gedeelte in het boekje te vinden!

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15